Northpark

Lägenheter

Fyra trevåningslängor med runtgående balkonger

De fyra lägenhetsbyggnaderna består av trevåningslängor, två på vardera sida om hotellparken. Hotellet och lägenheterna har ett tydligt arkitektoniskt släktskap, även avseende belysning och skyltning.

Byggnaderna är enhetligt gestaltade med runtgående balkonger och våningsvis växande utkragningar. Balkongernas helglasräcken i klarglas blir naturligt frostade vintertid och entrébalkongernas golv består av naturfärgat trä med svarta plåtdetaljer.

Hus 3 möter marken i sydväst med en sockelvåning i grå betong. Här kommer du att ha tillgång till bland annat vallarbar, cykelverkstad och gemensam bastu.

Ljusa och luftiga sällskapsytor.

Två bostadsrättsföreningar

Området är uppdelat i två bostadsrättsföreningar, en på vardera sida. Bostadsrättsföreningarna kommer att ingå avtal om uthyrning med North Park Hotel som kommer att drivas av Story Hotel. Lägenhetsinnehavaren har således möjlig att hyra ut sin lägenhet via North Park Hotel om möblerna uppfyller hotellets standard. Ett möbelpaket kommer att tas fram gemensamt med hotellet för att säkerställa kvalitet och pris.

Sovrum men naturkänsla.

Hyr ut och finansiera din investering

Närhet till hotellets bekvämligheter.

Intresseanmälan

Vill du veta mer om North Park Apartments? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.